Regulament tombolă octombrie 2021

Regulamentul tombolei noastre este simplu: orice comandă plasată online pe site-ul https://www.towerspub.ro, în perioada 10 octombrie 2021 - 15 noiembrie 2021, intră automat în joc. Fiecare comandă reprezintă o șansă în plus de câștig.

Premiile pe care le oferim sunt:

  • 12 premii în consumație, fiecare în valoare de 150 lei, împărțite în patru extrageri, pe perioada de desfășurare a campaniei (4 x 3 premii). Cele patru extrageri vor avea loc pe 17 octombrie, 24 octombrie, 31 octombrie și 7 noiembrie. Câștigătorii vor putea opta pentru consumație într-unul dintre restaurantele noastre sau câte o comandă cu livrare la domiciliu.
  • un televizor Smart TV Samsung 4K Ultra HD, cu diagonala de 138 cm. Pe 16 noiembrie va avea loc extragerea unicului câștigător.

Toate extragerile vor avea loc folosind sistemele puse la dispoziție de random.org, într-un mod complet transparent. Puteți găsi detalii suplimentare despre modul de funcționare al random.org la următoarea adresă: https://www.random.org/draws/

Câștigătorii vor fi anunțați pe canalele noastre de socializare (Instagram și Facebook) și vor fi contactați telefonic, pentru stabilirea detaliilor necesare și înmânarea premiilor.

Dacă, în termen de 3 zile, nu vom reuși să intrăm în legătură directă cu aceștia, vom fi nevoiți să extragem un nou câștigător, folosind metoda descrisă mai sus.

Vă rugăm să consultați regulamentul complet tombolei noastre, aici.