Regulament tombolă

Regulamentul tombolei noastre este simplu: orice comandă plasată și achitată online cu cardul pe site-ul https://www.towerspub.ro, în perioada 7 aprilie 2020 - 15 mai 2020, intră automat în joc. Fiecare comandă reprezintă o șansă în plus de câștig.

Premiul pe care îl oferim este un televizor Smart TV Samsung 4K Ultra HD, cu diagonala de 138 cm. Pe 18 mai va avea loc extragerea unicului câștigător, folosind sistemele puse la dispoziție de random.org, într-un mod complet transparent, iar rezultatul extragerii va putea fi verificat de către toți participanții, timp de 5 ani. Puteți găsi detalii suplimentare despre modul de funcționare al random.org la următoarea adresă: https://www.random.org/draws/

Câștigătorul va fi anunțat pe canalele noastre de socializare (Instagram și Facebook) și va fi contactat telefonic, pentru stabilirea detaliilor necesare și înmânarea premiului.

Dacă, în termen de 3 zile, nu vom reuși să intrăm în legătură directă cu acesta, vom fi nevoiți să extragem un nou câștigător, folosind metoda descrisă mai sus.

Vă rugăm să consultați regulamentul complet tombolei noastre, aici.

 

Câștigătorul tombolei este clientul nostru care a achitat online comanda cu codul 00015682! Felicitări, Vlad!

Detaliile complete ale extragerii pot fi accesate la adresa https://www.random.org/draws/details/?draw=114524