Pizza

Pizza cu blat napoletan

Cu siguranță ați observat noul blat al pizzelor noastre. Ei bine, aluatul pe care îl folosim este diferit de cel clasic. Este un aluat napoletan, specific sudului Italiei, a cărui perioadă de dospire este mult mai lungă (48 de ore) și pentru care folosim doar făină italiană și ulei de măsline extravirgin.

Dacă observați pe suprafața pizzei mici imperfecțiuni sau arsuri, nu vă speriați, ci vă bucurați. Acestea sunt semnul unui blat artizanal autentic și se datorează aluatului cu hidratare mult mai mare, proces absolut necesar obținerii unei pizza specific napoletane.

Pizzarii noștri au absolvit cursurile Academiei Pizzaioli, o faimoasă școala de pizza din Italia, una dintre puținele cu două certificări internaționale de calitate: UNI EN ISO 9001:2008 și UNI EN ISO 29990:2011, aceasta din urmă fiind specific formatorilor. Certificatele au valabilitate internațională. Este recunoscută ca cea mai veche școală de pizza din lume.